Facebook - Kovovemodely.sk

 

banner_kovovemodely.cz


Úvod »Kolekcie modelov»Bojová vozidla » Bojová vozidla č.44 - TPz 1 Fuchs


        

Bojová vozidla č.44 - TPz 1 Fuchs

 

Číslo produktu: BV-44_TPz_Fuchs
Výrobca: AMERCOM
Mierka: 1:72
Značka: Fuchs
Naša cena:
8,90 €

Štyridsiateštvrté číslo z kolekcie "Bojová vozidla" vám prináša informácie o modernom nemeckom obrnenom vozidle TPz 1 Fuchs z roku 1998 a jeho model v mierke 1:72.

TPZ (Transportpanzer) Fuchs ("líška") je obrnený transportér vyvinutý firmou Daimler-Benz v roku 1979. Bol druhým kolesovým obrneným vozidlom, ktoré bolo postavené pre potreby Bundeswehru. Používa sa pre rôzne zvláštne úlohy, vrátane prepravy vojakov. Známy je tiež ako pyrotechnické vozidlo, protichemické vozidlo NBC (Nuclear, biologik and chemik), prieskumné vozidlo a vozidlo pre elektronický boj.

  » model vypredaný !

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je hlavne korektné vybavenie vašich objednávok (t.j. zasielanie daňových dokladov a expedovanie zásielok zvolenými prepravnými spoločnosťami... prípadne obchodné oznámenia, či iné marketingové aktivity správcu voči Vašej osobe).

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

NzI5OTJ